Na tej stronie stosujemy pliki cookies. Z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach nie zbieramy w sposób automatyczny żadnych informacji. | Czytaj politykę cookies

zamknij
  • -40%

Treffpunkt Gastgewerbe + CD audio - niemiecki w gastronomii

14,34 zł Zniżka 40%
23,90 zł

Treffpunkt Gastgewerbe - Lokale und ihre Geschichte, Menü- und Speisekarte, Organigramme, Hygiene und HACCP, Catering, Bankette + CD audio - niemiecki w gastronomii.

Ilość
dostępne

Do darmowej dostawy brakuje 0,00 zł Darmowa dostawa obowiązuje od 0,00 zł
 

Wysyłka w 24h (z wyjątkiem dni wolnych od pracy)

 

11,90zł (paczkomat), 13,90zł (DPD / Pocztex)

 

Bezpieczne pakowanie

Treffpunkt Gastgewerbe - Lokale und ihre Geschichte, Menü- und Speisekarte, Organigramme, Hygiene und HACCP, Catering, Bankette + CD audio - to książka na poziomie średnio zaawansowanym poświęcona językowi niemieckiemu w gastronomii.

Tematyka: Lokale und ihre Geschichte, Menü- und Speisekarte, Organigramme, Hygiene und HACCP, Catering, Bankette

Format 19x26cm, 80 stron, czytelny dwukolorowy (czarno-niebieski) druk

W zestawie płytka CD audio

ISBN 9788849302516

Rok wydania: 2003

9788849302516
9788849302516
9788849302516

Opis

Profil edukacyjny
Kulturówka niemiecki - kraje niemieckojęzyczne

Treffpunkt Gastgewerbe - Lokale und ihre Geschichte, Menü- und Speisekarte, Organigramme, Hygiene und HACCP, Catering, Bankette + CD audio

Diese Lehrwerke richten sich an Schüler der Hotelfach und Touristikfachschulen. Es sind eine sorgfältige Sammlung von didaktisiertem Material zu den häufigsten Themenbereichen mit historischen Übersichten, auserwählten Texten, Dialogen, abwechslungsreichen Übungen, Rollenspielen und Projektarbeiten. Dazu werden auch Web-Sites gezeigt, damit neues Material gefunden werden kann. Die begleitende CD hilft den Studenten ihr Hörverstehen zu verbessern. Hier bringen Muttersprachler Beispiele zu kulturellen Aktivitäten.

19x26cm, 80 seiten

+ CD audio

ISBN 9788849302516