Na tej stronie stosujemy pliki cookies. Kliknij Akceptuję, aby zamknąć ten komunikat. | Czytaj politykę cookies.

Język włoski Język włoski zawodowy

Kategoria zawiera książki i podręczniki przygotowujące do pracy w zawodach restauratora, kucharza, cukiernika, barmana wykonywanych w języku włoskim



Il servizio di sala + quaderno delle competenze

Il servizio di sala Bardzo obszerny włoski podręcznik przygotowujący do pracy w zawodach związanych z żywieniem, gastronomią oraz restauratorstwem. Książka w szczegółowy sposób prezentuje kwestie: • bezpieczeństwa żywienia (higiena lokalu gastronomicznego i personelu, prewencja i pierwsza pomoc), • komunikacji w lokalu...więcej

Il servizio di sala + quaderno delle competenze + Dizionario di enogastronomia in 5 lingue

Il servizio di sala Bardzo obszerny włoski podręcznik przygotowujący do pracy w zawodach związanych z żywieniem, gastronomią oraz restauratorstwem. Książka w szczegółowy sposób prezentuje kwestie: • bezpieczeństwa żywienia (higiena lokalu gastronomicznego i personelu, prewencja i pierwsza pomoc), • komunikacji w lokalu...więcej

La nuova cucina professionale + quaderno + Dizionario di enogastronomia in 5 lingue

La nuova cucina professionale + quaderno operativo Bardzo obszerny włoski podręcznik przygotowujący do pracy w zawodach związanych z żywieniem, gastronomią oraz restauratorstwem. Książka w szczegółowy sposób prezentuje kwestie: • kultury, historii i roli żywienia, • składników pokarmowych i ich znaczenia w diecie...więcej

Marketing della ristorazione: dal servizio al prodotto

Marketing della ristorazione: dal servizio al prodotto Włoski podręcznik przygotowujący do pracy w zawodach związanych z żywieniem, gastronomią oraz restauratorstwem. Książka w prezentuje kwestie: • marketingu w branży gastronomicznej i restauracyjnej, • kształtowania oferty restauracyjnej, • jakości obsługi...więcej

Scienza e cultura dell’alimentazione - Enogastronomia - Sala e Vendita

Scienza e cultura dell’alimentazione - Enogastronomia - Sala e Vendita Bardzo obszerny włoski podręcznik przygotowujący do pracy w zawodach związanych z żywieniem, gastronomią oraz restauratorstwem. Dwutomowa książka w szczegółowy sposób prezentuje: • główne typy składników odżywczych i produktów żywnościowych, •...więcej

Scienza e cultura dell’alimentazione - Prodotti dolciari

Scienza e cultura dell’alimentazione - Prodotti dolciari Bardzo obszerny włoski podręcznik przygotowujący do pracy w zawodach związanych z żywieniem, cukiernictwem oraz restauratorstwem. Dwutomowa książka w szczegółowy sposób prezentuje: • historię wyrobów cukierniczych od czasów antycznych do współczesnych, •...więcej

Techniche di Sala, Bar e Sommellerie + quaderno oparativo

Techniche di Sala, Bar e Sommellerie + quaderno oparativo Bardzo obszerny włoski podręcznik przygotowujący do pracy w restauracji, barze oraz jako sommelier. Książka w szczegółowy sposób prezentuje: • kwestie bezpieczeństwa żywienia, • kwestie bezpieczeństwa pracy w restauracji/barze, • charakterystykę wymagań i...więcej

Dizionario dell'alimentazione - Dictionary of Food and Nutrition

Dizionario dell'alimentazione - Dictionary of Food and Nutrition - Italiano / Inglese / Cinese Wydanie przygotowane z okazji wystawy EXPO 2015 w Mediolanie. Słownik przeznaczony między innymi dla hotelarzy, restauratorów, kelnerów oraz osób przygotowujących się do pracy w tych zawodach. Przydatny każdemu, kto pragnie pogłębić swoją znajomość...więcej

Dizionario di enogastronomia in cinque lingue

Dizionario di enogastronomia in cinque lingue - italiano / inglese / francese / spagnolo / tedesco Słownik przeznaczony między innymi dla hotelarzy, restauratorów, kelnerów oraz osób przygotowujących się do pracy w tych zawodach. Przydatny każdemu, kto pragnie pogłębić swoją znajomość terminologii gastronomicznej, poznać typowe dania kuchni włoskiej i...więcej



Czas tworzenia : 0.248 Ilosc zapytan : 72 - czas : 0.034563626464844