Na tej stronie stosujemy pliki cookies. Kliknij Akceptuję, aby zamknąć ten komunikat. | Czytaj politykę cookies.

Excellent! Catering: Cooking & Service - Teacher's Guide + 2 Audio CD

Excellent! Catering: Cooking & Service - Teacher's Guide + 2 Audio CD

86.90 PLN


Zobacz opcje wysyłki


Excellent! Catering: Cooking & Service - Teacher's Guide + 2 Audio CD podręcznik metodyczny do książki Excellent!

Poziom trudności: Intermediate – Upper-Intermediate / CEFR B1 – B2

Podręcznik metodyczny zawiera klucze odpowiedzi, transkrypcje nagrań oraz propozycje ćwiczeń rozszerzających, a także kompletne testy powtórkowe i końcowe wraz z kluczami. Dwie płyty CD zawierają całość materiału audio.

Materiał audio, dodatkowe testy oraz arkusze ćwiczeń, dossier i kreator testów można także pobrać ze strony wydawcy (zobacz: zakładka "do pobrania".)

Excellent! to kurs ESP przeznaczony dla osób, które chcą rozwijać swoją znajomość języka angielskiego na potrzeby pracy w branży restauracyjno-hotelarskiej. Książka rozwija niezbędne kompetencje językowe w tym zakresie, wprowadza typowe i specjalistyczne słownictwo, a także kształtuje umiejętność skutecznej komunikacji z klientami i współpracownikami w środowisku anglojęzycznym.

Autorzy: Paola Tite, Catrin Elen Morris
160 stron
ISBN: 9788853620637

Excellent! Catering: Cooking & Service - Teacher's Guide + 2 Audio CD

Levels Intermediate - Upper-Intermediate CEFR B1 – B2

Teacher’s Book

• Extensive teaching notes for each section.
• Answer keys and transcriptions of listening materials.
• Tests and extra resources for both stronger and weaker students.
• CD-ROM Test-Maker with editable tests in Word© format.

Excellent! trains today’s students in the hospitality industry with the language competences they will need for a successful future career.

Catering, cooking, bar and service are all covered in this course which ensures thorough revision of grammar and extension of trade-specific vocabulary in clearly labelled, dedicated sections.

The Coursebook is organised in two parts:

Theory and Practice of Catering
• 8 Modules covering hospitality, catering, restaurant staff, kitchen and equipment, food and cooking methods, food conservation, menus, food safety, drinks and serving techniques.
• Variety of text types from descriptive texts to authentic and adapted articles, from recipes to interviews.
• Careful grading of topics, grammar and vocabulary: A Taste of Language.
• Thorough development of the 4 language skills.
• Extensive use of photographs to ensure understanding of the more technical aspects of English for catering.
• Preparation for Cambridge Preliminary (PET) and First (FCE) examinations.

Culinary Culture
• 5 Dossiers present aspects of English-speaking countries linked to aspects of the hospitality industry.
• Geography, culinary habits, society, food blogs and government institutions.
Excellent! concludes with a useful photo-glossary of foodstuffs, drinks, bartending tools, dinner service and weights, measurements and temperature conversion charts.

Digital Book
• All the resources of the coursebook in interactive digital version.
• Link to full, online user’s guide.
• Ideal for “heads-up” lessons on the IWB.

Teacher’s Book • Extensive teaching notes for each section.
• Answer keys and transcriptions of listening materials.
• Tests and extra resources for both stronger and weaker students.
• Downloadable Test-Maker with editable tests in Word© format.

Book published in cooperation with Alma Plan publishing house

Authors: Paola Tite, Catrin Elen Morris
160 pages
ISBN: 9788853620637

Aby przeglądać zawartość tej zakładki, należy się zalogować.


  • ISBN:9788853620637
  • Wydawnictwo:ELI PUBLISHING (ELI European Language Institute)


Dodano dnia: poniedziałek 24 październik, 2016

Pozycje wydawnicze podobne do : Excellent! Catering: Cooking & Service - Teacher's Guide + 2 Audio CD


Czas tworzenia : 0.316 Ilosc zapytan : 106 - czas : 0.049407467926025