Na tej stronie stosujemy pliki cookies. Z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach nie zbieramy w sposób automatyczny żadnych informacji. | Czytaj politykę cookies

zamknij

Język włoski zawodowy

Opis

Kategoria zawiera książki i podręczniki przygotowujące do pracy w zawodach restauratora, kucharza, cukiernika, barmana wykonywanych w języku włoskim

Aktywne filtry

  • Scienza e cultura dell’alimentazione - Enogastronomia - Sala e Vendita

    Not rated (0 grade), due 0 customer reviews.
    119,00 zł

    Scienza e cultura dell’alimentazione - Enogastronomia - Sala e Vendita Bardzo obszerny włoski podręcznik przygotowujący do pracy w zawodach związanych z żywieniem, gastronomią oraz restauratorstwem. Dwutomowa książka w szczegółowy sposób prezentuje: • główne typy składników...

  • Scienza e cultura dell’alimentazione - Prodotti dolciari

    Not rated (0 grade), due 0 customer reviews.
    119,00 zł
    Scienza e cultura dell’alimentazione - Prodotti dolciari Bardzo obszerny włoski podręcznik przygotowujący do pracy w zawodach związanych z żywieniem, cukiernictwem oraz restauratorstwem. Dwutomowa książka w szczegółowy sposób prezentuje: • historię wyrobów cukierniczych od czasów...
  • Il servizio di sala + quaderno delle competenze

    Not rated (0 grade), due 0 customer reviews.
    84,90 zł
    Il servizio di sala Bardzo obszerny włoski podręcznik przygotowujący do pracy w zawodach związanych z żywieniem, gastronomią oraz restauratorstwem. Książka w szczegółowy sposób prezentuje kwestie: • bezpieczeństwa żywienia (higiena lokalu gastronomicznego i personelu, prewencja...
  • Techniche di Sala, Bar e Sommellerie + quaderno oparativo

    Not rated (0 grade), due 0 customer reviews.
    89,00 zł
    Techniche di Sala, Bar e Sommellerie + quaderno oparativo Bardzo obszerny włoski podręcznik przygotowujący do pracy w restauracji, barze oraz jako sommelier. Książka w szczegółowy sposób prezentuje: • kwestie bezpieczeństwa żywienia, • kwestie bezpieczeństwa pracy w restauracji/barze, •...
  • La nuova cucina professionale + quaderno + Dizionario di enogastronomia in 5 lingue

    Not rated (0 grade), due 0 customer reviews.
    109,00 zł

    La nuova cucina professionale + quaderno operativo Bardzo obszerny włoski podręcznik przygotowujący do pracy w zawodach związanych z żywieniem, gastronomią oraz restauratorstwem. Książka w szczegółowy sposób prezentuje kwestie: • kultury, historii i roli żywienia, • składników...

  • Il servizio di sala + quaderno delle competenze + Dizionario di enogastronomia in 5 lingue

    Not rated (0 grade), due 0 customer reviews.
    99,00 zł
    Il servizio di sala Bardzo obszerny włoski podręcznik przygotowujący do pracy w zawodach związanych z żywieniem, gastronomią oraz restauratorstwem. Książka w szczegółowy sposób prezentuje kwestie: • bezpieczeństwa żywienia (higiena lokalu gastronomicznego i personelu, prewencja...
  • Marketing della ristorazione: dal servizio al prodotto

    Not rated (0 grade), due 0 customer reviews.
    69,90 zł
    Marketing della ristorazione: dal servizio al prodotto Włoski podręcznik przygotowujący do pracy w zawodach związanych z żywieniem, gastronomią oraz restauratorstwem. Książka w prezentuje kwestie: • marketingu w branży gastronomicznej i restauracyjnej, • kształtowania oferty restauracyjnej, •...
  • Dizionario di enogastronomia in cinque lingue

    Not rated (0 grade), due 0 customer reviews.
    59,90 zł
    Dizionario di enogastronomia in cinque lingue - italiano / inglese / francese / spagnolo / tedesco Słownik przeznaczony między innymi dla hotelarzy, restauratorów, kelnerów oraz osób przygotowujących się do pracy w tych zawodach. Przydatny każdemu, kto pragnie pogłębić swoją znajomość...
  • Dizionario dell'alimentazione - Dictionary of Food and Nutrition

    Not rated (0 grade), due 0 customer reviews.
    59,90 zł

    Dizionario dell'alimentazione - Dictionary of Food and Nutrition - Italiano / Inglese / Cinese Wydanie przygotowane z okazji wystawy EXPO 2015 w Mediolanie. Słownik przeznaczony między innymi dla hotelarzy, restauratorów, kelnerów oraz osób przygotowujących się do pracy w tych zawodach....